We Are Electric 2018 kondigt twaalf nieuwe namen aan

Geschreven door op 25 januari 2018 om 11:23
Oliver Heldens -Fotocredits Denis Apel - Wikimedia Commons (CC BY-SA 4.0)

We Are Electric Weekender heeft nieuwe namen toegevoegd aan haar line-up! Het driedaagse festival kondigt onder meer Oliver Heldens, Paul Kalkbrenner en De Jeugd Van Tegenwoordig aan.

Nieuwe namen We Are Electric

Yes! De organisatie van het festival heeft weer een aantal nieuwe acts bekendgemaakt! Naast niemand minder dan de Rotterdamse dj Oliver Heldens, de Berlijnse producer Paul Kalkbrenner en viermansformatie De Jeugd Van Tegenwoordig zijn er nog negen artiesten aangekondigd voor de vierde editie van het evenement.

Bekijk hier alle nieuwe bevestigingen:

Paul Kalkbrenner, Oliver Heldens, De Jeugd Van Tegenwoordig, Netsky, Modeselektor DJ set, Slushii, Black Sun Empire, Benny Rodrigues, Chocolate Puma, Kraantje Pappie, Jacin Thrill, Yung Nnelg. 

Line-up 2018

Naast de bovengenoemde twaalf acts zijn er eerder ook al een aantal grote namen bekendgemaakt. Onder meer The Prodigy, Eric Prydz, Justice, Equalz en San Holo staan op het elektronische festival.

Het festival vindt plaats op 6, 7 en 8 juli 2018.

Tickets

Kaarten voor WAE zijn onder andere verkrijgbaar via de website van het festival. Weekendtickets gaan vanaf 27 januari in de verkoop, om 10:00.

Nieuwe locatie

Na drie succesvolle edities in Eersel, strijkt We Are Electric neer op een nieuwe locatie. De vierde editie vindt namelijk plaats in het centraal gelegen Historisch Landgoed Velder, in Gemeente Boxtel.

 

Bron: Persbericht wae

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.