Jay-Z respectloos volgens Robert De Niro

Geschreven door op 15 november 2012 om 12:32
Jay-Z - Bron: Flickr (CC BY-SA 2.0) - Fotocredits: Daniele Dalledonne

De recente verjaardag van Leonardo Di Caprio werd verstoord door een ruzie tussen de twee bekendheden. Jay-Z zou telefoontjes van Robert niet hebben beantwoord.

Afgelopen zaterdag vierde DiCaprio zijn verjaardag in de New Yorkse supper club ‘Darby’. Het rijtje aanwezige beroemdheden was eindeloos, onder andere Beyoncé, Cameron Diaz, Martin Scorsese, Robert de Niro en Jay-Z waren aanwezig. deze laatste twee bekendheden zijn elkaar blijkbaar enige tijd niet meer tegengekomen want de Niro had nog een appeltje te schillen met Jay-Z.

De 42-jarige rapper begroette Robert als vanouds maar deze was daar niet van gediend. De acteur begon er direct over dat zijn telefoontjes nooit werden beantwoord. Hij zou Jay meerdere malen hebben gebeld omdat deze had toegezegd een nummer op te nemen voor het Tribeca Fil Festival. De rapper nam echter nooit op en vertikte het ook om terug te bellen. De Niro vond het dan ook simpelweg onbeleefd.

De ruzie was hét gespreksonderwerp van het feest, Robert kan volgens een aanwezige bron “vrij beangstigend zijn als hij kwaad wordt.”

Jay-Z – ’99 Problems’

Overzicht van Jay-Z Nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Jay-Z Nieuws · Nieuws