Rihanna en Afrojack gaan wellicht samenwerken

Geschreven door op 12 november 2012 om 13:29
Rihanna - Fotocredits: celebrityabc (Flickr CC BY-SA 2.0)

Rihanna heeft aangegegeven dat ze een samenwerking met de Nederlandse DJ wel ziet zitten. Afrojack heeft hier uiteraard wel oren naar.

De New York Post heeft de zanger onlangs geïnterviewd en hij heeft laten weten dat Rihanna hem gecontacteerd heeft. Het zou gaan om de track ‘As Your Friend’, ooit gemaakt voor het liefje van de Barbadiaanse superster, Chris Brown.

“Ik heb het nummer oorspronkelijk opgenomen met Chris Brown en heet ‘As Your Friend’, maar ik mag eigenlijk niks zeggen want er is nog niets rond,” liet de 25-jarige DJ weten. Verder vertelde hij dat de muziek er in ieder geval al is en het een het een erg gaaf liedje is.

Afrojack is qua samenwerkingen een grootheid te noemen. David Guetta, Pitbull, Ne-Yo en Leona Lewis zijn enkele namen waarmee de DJ samen heeft gewerkt. Rihanna heeft ook al een megahit gescoord samen met een DJ, ‘We Found Love’ met Calvin Harris is een van de grootste hits van 2012.

Afrojack – ‘Rock The House’

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Afrojack Nieuws · Artiesten · Nieuws · Rihanna Nieuws