Justin Bieber en Selena Gomez nog niet verleden tijd

Geschreven door op 12 november 2012 om 13:06
Justin Bieber - Fotocredits Adam Sundana (CC Flickr) (CC BY-SA 2.0)

Bieber denkt dat hij en Gomez weer bij elkaar komen. Insiders hebben laten weten dat de relatie al vaker uit is gegaan en dat het deze keer waarschijnlijk weer goed zal komen.

De relatie tussen de twee supersterren is de laatste tijd niet heel stabiel. Het is al vaker uit gegaan en ook deze keer zal het waarschijnlijk weer goed komen heeft de zanger laten weten. Hij zit gewoon in een moeilijke periode, ‘I don’t know what’s going on in my life’ liet hij recent in een interview weten.

Afgelopen zaterdag werd bekend dat Justin en Selena geen koppel meer zijn. De Canadese tienerster zou zijn gedumpt door Gomez, zij vond dat ze hem te weinig zag. Daardoor vond ze het moeilijk om hem voor de volle honderd procent te vertouwen.
De 18-jarige zanger toert momenteel de wereld over om zijn tweede album ‘Believe’ te promoten. Zijn 19-jarige ex spendeert veel tijd in de studio’s om een nieuw Disney programma op te nemen.

Geruchten dat de ‘Baby’ zanger vreemd zou zijn gegaan met een Victoria’s Secret model zijn inmiddels ontkracht.

Justin Bieber – ‘Boyfriend’

YouTube player
Lees meer Justin Bieber nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags: