Man met tape voor z’n mond krijgt America’s Got Talent stil

Geschreven door op 6 juni 2016 om 17:11
Logo: America's Got Talent - Wikimedia Commons (Publiek Domein)

Mensen zeggen nog wel eens dat sommige zangers beter zouden klinken met tape voor hun mond. Deze man nam het serieus, en kreeg bij America’s Got Talent het publiek én de jury stil!

Tape Face verbaast publiek America’s Got Talent

Heel de wereld heeft het over Tape Face: de man die bij America’s Got Talent de harten van het publiek stal voor een prachtige ballade te doen. Met tape over z’n mond? Hoe, vraag je? Check it out!

YouTube player

Engels talent

Wij konden het niet laten om verder te zoeken naar de man achter deze act. Vooral omdat hij niks over zijn identiteit laat weten. Wat blijkt? De man die wel gesponsord lijkt door duct-tape is een Engels talent die al een paar jaar bezig is als The Boy With Tape On His Face.

Sam Wills, zoals zijn echte naam is, is al een paar jaar een grote hit op het Edinburg Festival, een fameus Brits festival. De silent comedy van Tape Face slaat aan: “Eindeloos inventief, verschrikkelijk grappig. Sublieme waanzin”, aldus Time Out.

De man tourt vaak, en is vorig jaar zelfs in Nederland geweest, in de Groningse Oosterpoort. Voorlopig blijft hij in Engeland plakken, dus wij moeten het doen met YouTube-video’s. Wij hopen dat zijn rol tape nog lang genoeg is voor meer optredens in Nederland!

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Eet met muziek, slaapt met muziek, werkt met muziek, ademt muziek. Maakt dagelijks een diepe buiging voor Muse en Pink Floyd. Leeft voor retro.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Fun Content · Viral