Zangeres Sara Tavares in 2018 naar Oosterpoort Groningen

Geschreven door op 29 november 2017 om 12:09
Sara Tavares - Fotocredits: Persbericht De Oosterpoort (zie mail)

Goed nieuws! De Kaapverdisch-Portugese zangeres Sara Tavares keert in het voorjaar van 2018 terug naar De Oosterpoort in Groningen. 

Sara Tavares in De Oosterpoort

Op zondag 8 april 2018 keert de zangeres, die eerder al in de kleine zaal stond, terug naar De Oosterpoort. Naar aanleiding van haar nieuwste album ‘Coisas Bunitas’ geeft de zangeres een optreden in Nederland. De zangeres staat bekend om haar vrolijke mix van jazzy pop, fado, samba, morna en reggae.

Tickets

Tickets voor Sara Tavares zijn onder andere verkrijgbaar via de website van De Oosterpoort.

Coisas Bunitas

Onlangs bracht de zangeres haar vijfde studioalbum: ‘Coisas Bunitas’ uit. Op de nieuwe plaat zingt Tavares over de mooie dingen van het leven. Daarbij laat ze zich inspireren door Afrikaanse musici als N’Du (Angola), Manecas Costa (Guinnee-Bissau) en João Gomes (Mozambique).

Songfestival 1994

Tavares heeft haar bekendheid vooral te danken aan haar deelname aan het Eurovisiesongfestival in 1994. De editie van het festival werd gehouden in Dublin. Met het nummer ‘Chamar a música’ eindigde de zangeres op de achtste plek.

 

Bron: Persbericht De Oosterpoort

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.