Jett Rebel eind september 2018 zevende album ‘7’ uit

Geschreven door op 12 september 2018 om 11:39
Jett Rebel - Zwarte Cross 2018 - Fotograaf Shali Blok (ArtiestenNieuws)

Goed nieuws voor fans van Jett Rebel! Op vrijdag 28 september 2018 komt zijn gloednieuwe en alweer zevende album ‘7’ uit.

Nieuw album voor Jett Rebel

Het zevende album van Jett Rebel komt op vrijdag 28 september 2018 uit. Het nieuws werd onlangs aangekondigd via zijn Instagram account met een foto van de albumhoes. Hierop ligt de zanger naakt op een roze kleedje.

Op het nieuwe album ‘7 staan tien nummers die de zanger naar eigen zeggen op gevoel heeft geschreven en gemaakt. Onder andere de singles ‘Good Boy‘, ‘Amy‘ en ‘Perfect Lady‘ zijn op de plaat te beluisteren.

 “Dit is de pure essentie van alles dat ik ben en vertegenwoordig. Het beste album dat ik kán maken. Op de meest catchy manier die ik zelf maar kan verdragen.” – Jett Rebel

Fans kunnen het album vooruit reserveren via Bol.com.

 

Vinyl

Naast een CD, zal ‘7’ ook als LP worden uitgebracht. Hiervoor heeft de excentrieke artiest iets speciaals bedacht. De LP wordt namelijk in zeven verschillende kleuren uitgebracht. De kleuren zijn: roze, groen, blauw, rood, oranje, paars en geel en worden willekeurig uitgeleverd.

Tracklist ‘7’

  1. Amy
  2. (Again) Girl
  3. Can’t Let Me Down
  4. Good Boy
  5. Perfect Lady
  6. Diva
  7. Stick Together
  8. Unconditional Love
  9. Baby I Need You
  10. Never Gonna Be The Same

7 Cities 7 Shows

Enige tijd geleden maakte Jelte, Jett’s echte naam, bekend een tour door Nederland te doen. In oktober reist de zanger langs zeven poppodia.

 

Bron: Jett Rebel, Bol.com

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.