Lucky Chops voor drie concerten naar Nederland

Geschreven door op 1 juni 2016 om 10:45

Hype! De brass band Lucky Chops komt naar Nederland! De New Yorkers komen in november naar Amsterdam, Breda en Nijmegen voor drie mindblowing shows!

Lucky Chops concert

De New Yorkse brass band Lucky Chops is terug in Nederland! De groep blaast zichzelf in het najaar een weg door Europa, en komt daarbij op dinsdag 22 november De Melkweg Amsterdam aan, op donderdag 24 november Mezz Breda, en op vrijdag 25 november zijn ze te zien in Doornroosje Nijmegen.

Lucky Chops kaarten

Kaarten voor de optredens zijn onder andere te koop via Ticketmaster en de websites van de organisatoren. Op vrijdag 3 juni gaan de kaarten in de verkoop.

Internethit on tour

Het succes van de brass band is niet zomaar aan komen waaien. Of blazen. De 6 mannen komen allemaal van de LaGuardia Arts High School, en spelen al 10 jaar samen. In plaats van opnames in oefenruimtes, besloten de blazers om hun kunsten te vertonen op straat, kleine zalen en de metro’s.

Één persoon besloot het gebeuren te filmen, waarna de groep een enorme YouTube-hit werd. Het bezorgde ze een plek als huisband in het MTV-programma Girl Code Live, en een heleboel fans over de wereld. En nu zijn ze dus te zien in Nederland. Misschien vind je ze tussendoor wel in een trein! Het zou de saaie ritten in ieder geval levendiger maken.

 

YouTube player

Bron: Greenhouse Talent

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.

Laatste berichten van Artiesten Nieuws (toon alles)

Deel artikel:

Reacties

  • Pingback: Lucky Chops voor drie concerten naar Nederland » NieuwsInAktie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.