Lucky Chops komt voor 3 shows naar Nederland

Geschreven door op 12 oktober 2016 om 10:38
Lucky Chops - Foto: Max Goldberg - (Bron: Flickr) (CC BY 2.0)

Goed nieuws voor Lucky Chops fans! De Amerikaanse band komt ook in  2017 terug naar Nederland! De mannen spelen op 21 februari in Annabel, 22 februari 2017 in Metropool en op 23 februari in De Oosterpoort.

Lucky Chops

Lucky Chops – Foto: Max Goldberg – (Bron: Flickr)

Lucky Chops in concert

In 2017 komen de mannen opnieuw naar Nederland! Op 21 februari spelen ze in Annabel Rotterdam, op 22 februari in Metropool Hengelo en op 23 februari in De Oosterpoort in Groningen.

November dit jaar is de band ook nog in Nederland! Ze spelen concerten in De Melkweg Amsterdam, Mezz Breda en Doornroosje Nijmegen, waarvan de concerten in Mezz Breda en Doornroosje Nijmegen helemaal uitverkocht zijn. Voor het concert in De Melkweg Amsterdam op 22 november zijn nog kaarten beschikbaar.

Tickets voor de show

Kaarten voor de concerten gaan op vrijdag 14 oktober om 10.00 in de verkoop. Tickets zijn onder andere verkrijgbaar via Ticketmaster. Ook de kaarten voor de nog niet uitverkochte show in De Melkweg Amsterdam zijn nog onder andere via Ticketmaster te verkrijgen.

Lucky Chops

De mannen vormen een band met een missie! De Amerikaanse band denkt dat positieve muziek de wereld kan veranderen. Ze zijn op een missie om het leven in de muziekindustrie terug te brengen. De energie van de mannen wordt gevoed met hun verlangen om anderen te inspireren. Door alle zes veel inzet te tonen zijn ze herkend door fans, mogen ze headlines spelen op festivals en verkopen ze velen shows volledig uit. Alle zes de bandleden komen van de LaGuardia Arts High School en ze spelen al 10 jaar samen. In plaats van opnames in oefenruimtes, vertoonde de blazers hun kunsten op straat, in kleine zalen of in metro’s. Door één persoon die besloot het optreden te filmen, werd de band een YouTube-hit. Het bezorgde ze een plek als huisband in het programma Girl Code Live van MTV.

Kijk hier naar een optreden van de band op het Centraal station van New York:

YouTube player

Bron: Metropool, De Oosterpoort, Annabel

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.