Can’t wait: makers van Gossip Girl komen met nieuwe serie

Geschreven door op 24 januari 2016 om 19:09

Het is al enige tijd bekend, maar voor degene die niet op de hoogte was: we kunnen weer gaan smullen van couture, fluweel en andere mode ingrediënten.

Nieuwe serie

Drie jaar geleden brak ons hart, want Gossip Girl stopte er definitief mee. Maar de makers van de populaire serie, Josh Schwartz en Stephanie Savage, gaan een nieuwe serie maken. De serie krijgt de naam ‘Made in LA’ en zal net als Gossip Girl gaan over mode, maar dan een tikje anders. Niemand minder dan Mila Kunis zal het produceren. Made in LA, is gebaseerd op de memoires van Juicy Couture-oprichters Pamela Skaist-Levy en Gela Nash-Taylor en gaat dus over de opkomst van de trainingspakken van fluweel die dankzij reality sterren als Paris Hilton en Lauren Conrad vlak na de eeuwwisseling haast iconisch (en zeer gehaat) werden.

Gossip Girl spin-off

De makers van de serie zijn ook begonnen met een spin-off genaamd Valley Girls. Valley Girls gaat over het leven van Serena’s moeder Lily in de jaren ’80. Uiteindelijk is pilotaflevering als 24e aflevering van het tweede seizoen uitkomen, en is de serie die daarop zou moeten volgen helaas nooit van de grond gekomen.

Gossip Girl

Heb je nou werkelijk geen idee waar dit over gaat? Dan zullen we je even helpen. Gossip Girl is een serie met maar liefst zes seizoenen waarin Blake Lively (Serena van der Woodsen) en Leighton Meester (Blair Waldorf) de hoofdrol spelen. De serie vertelt het verhaal van een aantal rijke tieners die leven in de Upper East Side in New York City. Terwijl ze op het punt staan naar de meest belangrijke universiteiten te gaan, gebeuren er allerlei dingen onderling. De grote vragen zijn niet: wie studeert af met het beste cijfer. Maar eerder: Wie heeft het meeste geld, wie doet het met wie, wie is de Queen Bee van het Constance Billard en natuurlijk, wie gaat met wie naar het Prom?

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Inge Peeters, Webredacteur bij Artiestennieuws
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · · · ·
Artikel Categorieën:
Artiesten · Film Nieuws · Nieuws