Central Park Festival maakt datum voor volgende editie bekend!

Geschreven door op 14 juni 2017 om 12:20
Mainstage tijdens Rondé @ Central Park Festival 2017 - Fotocredits: Stefan van Schaik (ArtiestenNieuws)

Muziekliefhebbers kunnen in de lente van 2018 opnieuw in Utrecht terecht: Central Park Festival heeft de datum voor de volgende editie bekendgemaakt! 

Central Park Festival 2018

Het Central Park Festival is nog maar net voorbij maar de organisatie heeft alweer goed nieuws voor de fans van het evenement! De datum van de tweede editie van het festival is bekend!

In 2018 wordt recreatiegebied Strijkviertel op 26 mei weer omgetoverd tot festival terrein. Welke acts er op de volgende editie bij het festival aanwezig zijn is nog niet bekend.

Central Park 2017

Op zaterdag 27 mei was het zover! De eerste editie van Central Park Festival ging van start. Tijdens het evenement konden bezoekers onder meer genieten van grote acts als Kensington, Di-Rect, Bløf en Handsome Poets. Het festival was een groot succes!

Ben je benieuwd naar hoe het eraan toe ging op 27 mei? Bekijk hieronder de aftermovie van de eerste editie van het festival:

Bron: Facebook

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.