Marco Borsato komt naar Live in Hoorn 2016

Geschreven door op 5 februari 2016 om 11:18
Marco Borsato,Onder Aan De Berg - Foto: Steven Chiefa - Wikimedia Commons - (CC BY-SA 3.0)

Marco Borsato komt naar Live in Hoorn! Borsato is de hoofdact van het festival en geeft een concert van circa 75 minuten.

Marco Borsato

Foto: Steven Chiefa

Marco Borsato Live in Hoorn

De organisatie van Live in Hoorn heeft de line-up voor 2016 bekendgemaakt! Hoofdact is Marco Borsato met een concert van 75 minuten. Ook Xander de Buisonjé, Ali B en Eva Simons zullen op het festival te zien zijn!

De line-up wordt aangevuld met lokaal talent van Shalisa uit Wognum. Zij won vorig jaar het Junior Songfestival. Leuk is ook daarbij het weerzien met The Voice Of Holland-coach Borsato toen zij deelnam aan The Voice kids.

Tickets

Het festival vindt plaats op zaterdag 25 juni en begint om 17:00 uur ’s middags. De kaartverkoop voor Live in Hoorn is inmiddels al van start gegaan en verloopt via Ticketmaster.

Borsato op festivals

Marco Borsato is nou niet bepaald een artiest die je vaak op festivals ziet. Deze zomer gaat de 49-jarige zanger daar verandering in brengen! De Dromen zijn Bedrog-zanger is in de zomer van 2016 ook te vinden op Suikerrock, de Lokerse Feesten, Vakantieweek Woerden, Stöppelhaene (Raalte), Glemmer Beach (Lemmer), Strandfestival ZAND en Appelpop. Naast alle festivals geeft Borsato dit voorjaar ook nog zes Symphonica in Rosso-concerten in de Ziggo Dome. Voor die concerten zijn nog een paar tickets verkrijgbaar.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.