Britse rockband Stereophonics in januari 2018 naar AFAS Live

Geschreven door op 26 september 2017 om 11:35
Stereophonics - Fotocredits Sven-Sebastian Sajak Wikimedia Commons - (CC BY-SA 3.0)

De Britse rockband Stereophonics maakt in januari 2018 een comeback in Nederland! De mannen staan dan met een nieuw album in AFAS Live, Amsterdam.

Stereophonics naar AFAS Live

Goed nieuws! De Britse band Stereophonics staat op zaterdag 27 januari 2018 in de Amsterdamse AFAS Live met een nieuw album. De nieuwe plaat wordt op 27 oktober uitgebracht. In 2016 stonden de rockers voor het laatst in Nederland, als voorprogramma van Bruce Springsteen.

Concertkaarten

Concertkaarten gaan op vrijdag 29 september om 10:00 uur in de verkoop. De tickets zijn onder andere bij de onderstaande online verkooppunten te verkrijgen:

Tickets (Primair) Tickets (Secundair)

‘Scream Above The Sound’

Op 27 oktober 2017 brengt Stereophonics haar nieuwe album ‘Scream Above The Sounds’ uit. Het is alweer het tiende studioalbum van de band en de opvolger van het in 2015 verschenen Keep The Village Alive.

Wil jij één van de eersten zijn die het album in handen krijgt? Reserveer de plaat dan nu via deze link. Beluister hieronder track 5 van ‘Scream Above The Sound’:

Bron: Afas Live

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.