Dave Mustaine deelt updates over nieuw Megadeth album

Geschreven door op 28 december 2018 om 14:08
Dave Mustaine (Megadeth) - Foto opethpainter (Wikimedia Commons, CC BY 2.0)

Megadeth zit middenin de opnames voor zijn zestiende studioalbum. Frontman Dave Mustaine houdt fans via Twitter op de hoogte van de voortgang.

Dave Mustaine deelt updates over zestiende Megadeth plaat

Het zestiende album van Megadeth komt eraan! De band is momenteel druk bezig met het maken van de nieuwe plaat. Frontman Dave Mustaine houdt zijn fans goed op de hoogte door regelmatig updates te delen via Twitter. Zo plaatste de zanger en gitarist in november al een korte teaser:

“De muziek is snel en sterk”

Op eerste kerstdag had Mustaine een nieuwe update voor de fans in petto. De frontman laat weten dat hij tijdelijk even afstand neemt van social media, vanwege de drukte waar hij mee kampt. Over het nieuwe album zegt hij het volgende: “De voortgang gaat goed. De muziek is snel en sterk.”

Mustaine laat weten dat alle vier de bandleden hun bijdrage leveren en dat het er goed uit ziet. De nieuwe plaat, waar momenteel nog geen titel voor bekend is, wordt de opvolger van het uit 2016 album ‘Dystopia’Dit album leverde de band in 2017 een Grammy Award op voor Best Metal Performance.

 

Bron: Loudwire, Twitter

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Megadeth Nieuws · Nieuws