Post Malone in februari 2019 naar Ziggo Dome

Geschreven door op 9 oktober 2018 om 11:31
Post Malone - Fotocredits: The come up show from Canada - Wikimedia Commons (CC BY 2.0)

Post Malone komt in 2019 naar Nederland! De Amerikaanse rapper staat op maandag 25 februari in de Ziggo Dome te Amsterdam. 

UPDATE 12-10-2018, 11:00 uur: Post Malone heeft een extra concert in de Ziggo Dome aangekondigd. De show vindt plaats op 26 februari 2019. Kaarten zijn per direct in de verkoop gegaan.

Post Malone naar Amsterdam.

Post Malone geeft op maandagavond 25 februari 2019 een optreden in de Ziggo Dome. De show staat in het teken van het meest recente album ‘Beerpongs & Bently’s’ en is onderdeel van de Europese tour.

Kaartverkoop

Tickets voor het concert in de Ziggo Dome gaan eind deze week in de verkoop. De kaartverkoop start op vrijdagochtend 12 oktober om 10:00 uur via Ticketmaster.

Beerpongs & Bently’s

De Amerikaanse artiest brak in 2016 door met het album ‘Stoney’. Ook de nieuwste plaat ‘Beerpongs & Bently’s’ leverde hem meerdere hits op als ‘Better now’ en ‘Rockstar’. 

Austin Richard Post

Austin Richard Post is de officiële naam van Post Malone. Post is songwriter, zanger, rapper en gitarist. In zijn muziek combineert de artiest naar eigen zeggen country, grunge, hip-hop en R&B.

 

Beluister hieronder ‘Better Now’ : 

YouTube player

 

Bronnen: Postmalone.com, Bol.com, Spotify, Mojo

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.