The Common Linnets brengt binnenkort nieuwe muziek uit

Geschreven door op 15 november 2018 om 14:41
The Common Linnets - (Bron: YouTube)

Ilse DeLange verklapte bij Gerard Ekdom op Radio 10 dat ze volgende week weer nieuwe nummers voor The Common Linnets gaat schrijven. 

Nieuwe muziek The Common Linnets

Goed nieuws voor de fans van The Common Linnets, want binnenkort komt er nieuwe muziek uit! Tijdens de ochtendshow van Gerard Ekdom op Radio 10 verklapte Ilse DeLange weer te gaan werken aan nieuwe nummers voor de countryband. Al ruim twee jaar hebben JB Meijers, Jake Etheridge, Matthew Crosby en Ilse DeLange geen gezamenlijke muziek meer uitgebracht.

Het einde van The Common Linnets?

In augustus 2018 bracht de zangeres haar achtste soloalbum uit, genaamd Ilse DeLange‘. Hierdoor waren fans bang dat er geen muziek meer zou komen van de groep. Ilse verzekerde de radio dj echter dat The Linnets zeker nog niet voorbij zijn. Volgende week is de gehele band namelijk compleet en gaan ze een week lang schrijven: “We gaan dan kijken wat daar uitkomt!

Wanneer de nieuwe muziek te horen gaat zijn is nog niet bekend.

“We zijn volgende week voor het eerst weer helemaal compleet” – Ilse DeLange bij Ekdom in de Morgen

The Common Linnets

In 2014 vertrok The Common Linnets, toen nog met Waylon, naar Kopenhagen om Nederland te vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival met het nummer ‘Calm After The Storm’. Nadat de band op de tweede plek eindigde, kregen ze het steeds drukker. Waylon besloot de band te verlaten, om zich zo meer te kunnen richten op zijn solocarrière. In 2016 kwam de laatste single van de formatie uit. ‘In Your Eyes’ is afkomstig van het laatste album ‘II‘.

 

Bron: Radio10

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.