Afrojack is zwaar autistisch

Geschreven door op 30 september 2011 om 0:46
ParkCity Live, Afrojack - Fotocredits: Josefelig (Wikimedia Commons)

Het lijkt er niet op dat Amanda Balk en dj Afrojack snel weer bij elkaar zullen komen, ookal is Amanda ondertussen al vier maanden zwanger. “Hij is alleen nog Afrojack, maar vergeten dat hij Nick uit Spijkenisse is.”

“Nick lijkt voor de buitenwereld een rap pratende, joviale kerel. Maar de werkelijkheid is anders. Van nature is hij zwaar autistisch. Behoorlijk sociaal beperkt en zeer slecht in communiceren”, zegt Amanda in het AD. De ruzie tussen beide is afgelopen maand begonnen. Reden zou een slippertje van de dj zijn.

“Als hij op een probleem stuit, kruipt hij volledig in zijn schulp en gaat in een hoekje zitten mokken. In de drie jaar dat ik met hem samenleefde, heb ik daarmee leren omgaan. Ik accepteerde zijn puberale kronkel om bij meningsverschillen alle vormen van confrontatie totaal uit de weg te gaan. Het is gevoelloos dat hij zelfs niet in staat is te informeren naar zijn toekomstige dochtertje. En naar mij. Ik ben vreselijk zwanger en spuug twee keer per dag.”

De twee communiceren niet meer direct maar via de moeder van Afrojack en zijn management.

Afrojack – Amanda

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws