Danny Vera voor openluchtconcert naar Slottuin Zeist

Geschreven door op 31 mei 2019 om 12:32
Danny Vera - Bron: Wikimedia Commons (CC BY 3.0) - Fotocredits Paul Luberti

In augustus 2019 geeft Danny Vera een speciaal openluchtconcert in Zeist! De singer-songwriter is deze avond te zien in het Slottuintheater.

Danny Vera naar Slottuin Zeist

Op donderdag 15 augustus 2019 is Danny Vera te zien in het Slottuintheater in Zeist! Gedurende de zomer van 2019 worden hier openluchtconcerten georganiseerd door poppodium De Peppel, TivoliVredenburg en Slot Zeist. De americana-zanger brengt deze avond onder meer zijn megahit ‘Roller Coaster’ ten gehore, onder begeleiding van een volledige blazerssectie en strijkensemble.

Concertkaarten

Tickets voor de speciale openluchtshow zijn per direct te verkrijgen. De kaartverkoop loopt via de website van TivoliVredenburg. Uitverkocht? Kijk hier.

Vera

In maart 2019 had de Nederlandse singer-songwriter een enorme hit te pakken met het nummer ‘Roller Coaster’. Vera wist na maar liefst zestien jaar zelfs op de radio en in hitlijsten te komen. Daarnaast speelde de zanger voor meerdere uitverkochte theaterzalen overal in Nederland en kondigde hij al snel een nieuwe clubtour aan. ‘Pressure Makes Diamonds’, het album waar Vera’s meest populaire track op verschijnt, bestond aanvankelijk uit twee delen. De plaat werd echter als één geheel uitgebracht na het overweldigende succes van ‘Roller Coaster’.

Beluister het populaire nummer hier:

 

Bronnen: TivoliVredenburg, Slottuintheater Zeist, De Peppel, YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Pien Jansen, Redacteur bij artiestennieuws.nl. Heeft een voorliefde voor het alternatieve genre en de jaren '80
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Responsive Menu
Add more content here...