5 grappige parodies ter ere van 1 april

Geschreven door op 1 april 2016 om 14:48

Het is weer de tijd van het jaar: 1 april! De dag die volledig in het teken staat van grappen en mensen in de zeik nemen. Aan bekende liedjes wordt ook vaak een grappige draai gegeven en of je het wilt of niet, vaak lach je je slap. Daarom hebben wij ter ere van grapjesdag 5 funny parodies van populaire nummers voor je op een rijtje gezet.

1. Shake It Off – Taylor Swift

Wie kent Shake It Off niet? Het is een catchy song, wat iedereen onbewust wel eens meegezongen heeft in de auto. Daarom besloot Key of Awesome een parodie op het nummer te maken. “Whack It Off, Whack It Off!”

2. Can’t Feel My Face – The Weeknd

The Weeknd bracht dit nummer vorig jaar uit op zijn album Beauty Behind The Madness en Bart Baker, die de King of Parodies is, kon het daarom ook niet laten om een parodie op dit nummer te maken. “Like why is an E missing in my name?”

3. Can’t Remember To Forget You – Shakira ft. Rihanna

In 2014 besloten Shakira en Rihanna samen te werken en brachten het nummer Can’t Remember To Forget You uit. The Key of Awesome maakte er een grappige parodie op, waarin ze grapjes maken over Shakira’s stem (blijkbaar heeft ze een kikker in haar keel) en dat Rihanna verdwaalt in Shakira’s grote huis.

4. Hello – Adele

Hello. Adele verraste de hele wereld door onverwachts dit nummer uit te brengen en het is sindsdien stukgedraaid op de radio. Daarom kon Youtube-wereld natuurlijk niet achterblijven en werden er tientallen parodieën gemaakt van dit nummer.

5. All About That Bass – Meghan Trainor

All About That Bass werd in 2014 uitgeroepen door verschillende recensenten als Song Of The Summer. Het nummer is een catchy en het blijft gegarandeerd nog uren in je hoofd hangen. Veel music critics vonden dat Trainor een anti-feminist was en slanke meiden te schande zetten. En daar maakte Bart Baker een parodie op.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Als ik niet lig te slapen, luister ik naar muziek.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Fun Content · Lijstjes