Muse komt “waarschijnlijk” in 2018 met nieuw album!

Geschreven door op 1 juni 2017 om 17:15
Muse (Matt Bellamy) - Foto Danisabella (Flickr)

Muse komt “waarschijnlijk” in 2018 met een nieuw album! Dit onthulde zanger Matt Bellamy onlangs in gesprek met het Amerikaanse radiostation ‘ALT 98.7’.

Nieuw Muse-album in 2018?

Muse komt waarschijnlijk in 2018 met een nieuwe plaat, aldus zanger Matt Bellamy! De frontman onthulde het nieuws in gesprek met het Amerikaanse radiostation ALT 98.7. Bellamy sprak tijdens het interview over het feit dat de band er onlangs voor gekozen heeft om nummers los te releasen, in plaats van allemaal tegelijk als album. Zo brachten de rockers onlangs nog de track ‘Dig Down’ uit.

Bellamy: “Mensen, waaronder ikzelf, luisteren niet altijd meer naar hele albums. Soms kies ik mijn favoriete tracks uit en maak ik afspeellijsten van verschillende artiesten, dus het achterhouden van muziek voor een album lijkt niet meer zo relevant als het vroeger was.”

Nieuwe plaat “waarschijnlijk volgend jaar”

Toch kunnen Muse fans gewoon albums blijven verwachten volgens de zanger. De volgende plaat zou zomaar in 2018 kunnen verschijnen: “We houden er nog steeds van om albums en conceptalbums te maken, en dit nummer (Dig Down, red.) gaat deel uitmaken van een album, waarschijnlijk volgend jaar.”

‘Origin of Muse’

Voordat de band een nieuwe plaat uitbrengt, komt het eerst nog met een andere bijzondere release! Matt Bellamy onthulde onlangs op zijn Twitterpagina dat de rockers van plan zijn om een “muzikale autobiografie” uit te brengen, in de vorm van haar eerste twee albums en nog nooit eerder uitgebracht materiaal! De release heeft de naam ‘Origin of Muse’ gekregen.

Wist je dat?

Artiesten Nieuws zette onlangs vijf interessante, grappige en bizarre feiten over de Britse rockers op een rijtje. Bekijk de video hieronder en abonneer op het YouTube-kanaal van Artiesten Nieuws!

Bron: ALT 98.7

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Albumreleases · Artiesten · Muse Nieuws · Nieuws