Muse komt met speciale heruitgave eerste twee studioalbums

Geschreven door op 24 mei 2017 om 14:46
Muse (Matt Bellamy) - Foto Danisabella (Flickr)

Muse-frontman Matt Bellamy heeft een bijzondere heruitgave van de band’s eerste twee albums aangekondigd! Dit deed de zanger en gitarist middels enkele posts op Twitter.

Heruitgave eerste twee Muse-albums

Muse komt binnenkort met een bijzondere release! Frontman Matt Bellamy onthulde onlangs dat de band van plan is om een speciale ‘muzikale autobiografie’ uit te brengen in de vorm van een heruitgave van haar eerste twee albums, Showbiz en Origin of Symmetry! De rerelease heet, hoe toepasselijk, ‘Origin of Muse’.

Fans van de Britse rockers kunnen niet enkel geremasterde albums verwachten; ook nog nooit eerder uitgebracht materiaal zal aan de release toegevoegd worden! Zanger Matt Bellamy heeft het in zijn Twitterberichten over “vroege demo’s en zeldzaam materiaal”, al noemt hij het liever “verschrikkelijke oude demo’s”.

Dig Down

Onlangs bracht de Britse band haar nieuwste single ‘Dig Down’ uit, dat voor gemixte reacties zorgde onder fans. De track was de eerste van de drie nummers die het trio enkele weken geleden aankondigde.

Wist je dat?

Artiesten Nieuws zette onlangs vijf interessante, grappige en bizarre feiten over de Britse rockers op een rijtje. Bekijk de video hieronder en abonneer op het YouTube-kanaal van Artiesten Nieuws!

Bron: Twitter

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Albumreleases · Artiesten · Muse Nieuws · Nieuws