Hit of shit: De covers van Justin Bieber

Geschreven door op 6 september 2016 om 16:44
Justin Bieber - Fotocredits Kim Erlandsen (Wikimedia Commons) 2

We kennen Justin Bieber nu natuurlijk vooral van zijn hits What Do You Mean?, Sorry en Baby. Maar ruim 8 jaar geleden werd Justin bekend door het plaatsen van covers op zijn YouTube kanaal. Daarna is het hard gegaan met het popidool, hij kreeg een platencontract bij het platenlabel van Usher en de rest is geschiedenis..

Justin Bieber, what do you cover?

Justin Bieber heeft inmiddels al genoeg eigen hits op zijn naam staan. Maar zo af en toe laat het tieneridool tussendoor ook even een cover horen.
Zo trakteerde hij zijn fans begin dit jaar tijdens een concert op een akoestische cover van het welbekende nummer Cry Me A River van de andere Justin: Justin Timberlake.

Dat Bieber altijd weer de juiste nummers uit weet te kiezen om te coveren dat blijkt maar weer, een week geleden was hij te gast bij The Breakfast Show op BBC Radio 1 en daar liet het tieneridool een cover van een prachtig nummer horen: Fast car, van Tracy Chapman. Ook coverde hij in dezelfde akoestische set het nummer Thugz Mansion van 2PAC. Wat wordt het volgende nummer wat het popidool gaat coveren!?

Bron: http://www.bbc.co.uk/programmes/b07pd5mm

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Hit of Shit · Justin Bieber Nieuws · Nieuws