Gypsy-punkband Gogol Bordello in juni naar Doornroosje

Geschreven door op 13 maart 2017 om 10:46
Gogol Bordello - Foto Carlos Delgado (wikimedia)

Gypsy-punkband Gogol Bordello komt naar Nederland! De uit New-York afkomstige band staat op 27 juni op het podium van Doornroosje in Nijmegen.

Gogol Bordello naar Doornroosje

De Amerikaanse gypsy-punkband Gogol Bordello komt naar Nijmegen! De band met Oost-Europese roots staat op dinsdag 27 juni in Doornroosje. Bezoekers kunnen een zinderende avond vol violen, gitaren, accordeon en drums verwachten.

Tickets voor de show

Kaarten voor de show van de Balkan-rockers gaan op 17 maart in de verkoop. Deze zijn verkrijgbaar via het volgende verkoopkanaal:

Concertkaarten

Uitverkocht? Neem dan eens een kijkje bij een secundair verkooppunt:

Concertkaarten

Gogol Bordello

Frontman Eugene Hütz vluchtte op jonge leeftijd uit de Oekraïne in verband met de kernramp bij Tsjernobyl. In 1992 arriveerde de familie in Amerika, waar Hütz zeven jaar later de gypsy-punkband startte. De band vermengt invloeden van Oost-Europese roots met stijlen als gypsy, punk en rock’n’roll. In 2013 bracht de groep haar laatste album uit, met de titel ‘Pura Vida Conspiracy’.

Bron: Doornroosje

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.