Lianne La Havas voor solo-concert naar Nederland

Geschreven door op 24 augustus 2016 om 11:33
Lianne La Havas - Foto: Christopher Macsurak | Wikimedia Commons

Lianne La Havas komt weer terug naar Nederland! In juni was ze al enkele keren te zien, en in oktober komt de soulvolle zangeres weer terug voor een intiem solo-optreden in Amsterdam!

Lianne La Havas

Foto: Christopher Macsurak | commons.wikimedia.org

Lianne La Havas concert

Nog niet zo lang geleden was de Britse zangeres Lianne La Havas nog in Nederland voor een intiem concert in de Tolhuistuin, en een groots optreden op Pinkpop. Op dinsdag 18 oktober komt de soulvolle zangeres weer terug naar Amsterdam, voor een solo-optreden in Paradiso!

Lianne La Havas kaarten

Tickets voor het optreden zijn onder andere te koop via Ticketmaster. De kaartverkoop start op vrijdag 26 augustus om 10:00. Let op: er kunnen per persoon maximaal 2 kaarten worden besteld, en er kunnen alleen maar e-tickets verkocht worden.

Alleen en in d’r eentje

Zo vaak speelt de zangeres niet alleen, want meestal heeft ze haar band mee. Maar sinds dit jaar de Blood Solo-EP uitkwam, doet ze vaker concerten solo. Op deze langspeler speelde ze enkele nummers van haar tweede album Blood in solo-uitvoering. Met deze EP op zak was ze in juni al in de Tolhuistuin te zien, waar ze het publiek van honderden mensen muisstil kreeg.

Het album bezorgde haar een Grammy-nominatie, en de nummers worden veelvuldig gedraaid op de radio. En in solo-uitvoering klinken de nummers net zo vol als met haar band. Ze geeft maar weinig solo-concerten, dus dit is misschien de enige kans om haar solo te zien spelen. Weest erbij!

YouTube player

Bron: Paradiso

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.