Nieuwe namen Lowlands 2012: Kasabian, Miike Snow, The XX en meer

Geschreven door op 19 april 2012 om 11:48
Lowlands - Foto Oxfamnovib (Flickr) (CC BY-ND 2.0)

Het is weer eens zover, Lowlands maakt voor zijn aankomende editie namen weer een reek nieuwe namen bekend! Want naast de al eerdere bevestigingen als Foo Fighters, Kyteman en The Black Keys zijn nu o.a. ook Mark Lanegan, Kasabian, Miike Snow en The XX bevestigd van hun komst aan het festival in Biddinghuizen.

De organisatie kwam vanochtend met deze nieuwe bevestigingen, want op zowel de website, Twitter als op Facebook valt het heugelijke nieuws voor de Lowlandsgangers te lezen.

Hiermee is de organisatie weer bezig met een grote opmars naar een weer groots uiteengezet en gevarieerd programma.
Het festival luidt dit jaar alweer zijn twintigste editie in. Ook dit jaar waren alle kaarten binnen voor de derde editie op rij in no time uitverkocht.

De volledige lijst met nieuwe bevestigingen:

Kasabian, Django Django, The xx, Ben Howard, De Avonduren, Alborosie & Shengen Clan + Ikaya, Eagles of Death Metal, Mark Lanegan Band, Miike Snow, Krema Kawa, Refused, SMOD, tUnE-yArDs*

A Campingflight To Lowlands Festival 2012 is dit jaar van 17 t/m 19 augustus bij Evenemententerrein Walibi World, de kaarten zijn dus volledig uitverkocht.
Wil jij toch nog? Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar bij deze ticketvergelijker, door te zoeken naar Lowlands Tickets vind jij 100% officiële kaarten bij een van hun partners

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · ·
Artikel Categorieën:
Artiesten · Concertaankondigingen · Lowlands Nieuws · Nieuws