Mark Tremonti naar Parkstad Limburg Theaters

Geschreven door op 29 februari 2016 om 14:15

Creed- en Alter Bridge gitarist Mark Tremonti komt naar Nederland! De zanger-gitarist geeft een concert in Parkstad Limburg Theaters in Heerlen.

Tremonti naar Heerlen

Zanger-gitarist Mark Tremonti komt met zijn band naar Nederland! Tremonti geeft een concert in Parkstad Limburg Theaters in Heerlen en neemt Van Halen bassist Wolfgang van Halen mee!

Kaarten voor het concert zijn reeds in de verkoop gegaan en kan je verkrijgen via de website van Parkstad Limburg Theaters. Het concert vindt plaats op donderdag 16 juni in de LIMBURGzaal om 20:30 uur ’s avonds.

Creed & Alter Bridge

Mark Tremonti is een Grammy Award-winnende multiplatina gitarist, zanger en tevens de oprichter van Creed en rockband Alter Bridge. Hij heeft ook zijn eigen soloband opgericht met zichzelf als vocalist onder de naam “Tremonti”. Met deze band heeft hij het album All I Was uitgebracht in 2012. De tour bij dit album werd volbracht met behulp van bassist Wolfgang Van Halen, zoon van gitarist Eddie Van Halen. Wolfgang van Halen is ook deze tour weer aanwezig om de band te versterken op het podium!

In 2015 bracht de band  het album Cauterize uit en dit jaar komt op 29 april de nieuwste schijf Dust uit, die je hier al vooruit kan bestellen.

 

Bron: Parkstad Limburg Theaters

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.