The Growlers voor concert naar Nederland

Geschreven door op 24 augustus 2016 om 11:10

Zomerse surferrock in de winter? Waarom niet! Dankzij The Growlers wanen we ons zelfs in de donkere dagen van november aan het strand!

The Growlers concert

Wie droomt er in de donkere dagen van november en december nou niet van een heerlijk warme surfvakantie? Dankzij The Growlers wanen we ons even aan het strand, met de prachtigste golven. Op maandag 14 november neemt de Amerikaanse surferrockband ons even mee naar dat gevoel, in de Tolhuistuin in Amsterdam.

The Growlers tickets

Kaarten voor het optreden zijn onder andere te koop via Ticketmaster. De kaartverkoop start op vrijdag 26 augustus, om 10:00.

California surferlove

De sixties, surfers, Californië, deze Amerikaanse band heeft alles om je in gedachten naar andere plekken te voeren. Met zware effecten, psychedelica en de invloed van de Californische rock van de jaren 60 brengt de band je een mix van, zoals ze zelf zeggen: “een stijl die op één of andere manier country, surf, pop en rock combineert”.

Ze organiseren zelfs hun eigen festival, genaamd Beach Goth. Dit festival bevat alles, van muziek tot kostuumwedstrijden en pretpark-attracties. Onder andere Die Antwoord, Ghost en Bon Iver hebben er opgetreden.

En ze maken natuurlijk muziek! Hun laatste album Chinese Fountain komt uit 2014, maar hun volgende is alweer aangekondigd. Deze jongens zijn avontuurlijk, en willen jou hetzelfde brengen in november!

Bron: Paradiso

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

  • Pingback: The Growlers voor concert naar Nederland » NieuwsInAktie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.