Glennis Grace concert bijna uitverkocht!

Geschreven door op 3 oktober 2011 om 10:36
Glennis Grace - Foto: TBWA\Busted (CC BY 2.0)

Glennis Grace tickets voor haar tweede concert in Hilversum zijn bijna uitverkocht! Glennis Grace is al jaren één van de beste zangeressen in Nederland. Dit jaar viert ze haar successen door twee concerten te geven in Studio 21, Hilversum.

Glennis Grace

Op zondag 23 oktober treedt de zangeres twee keer op. Om 14:30 en 19:30 geeft ze haar eerste officiële concerten. Het optreden van 14:30 is al uitverkocht. Voor het optreden van 19:30 zijn nog wel tickets beschikbaar. Deze zijn te koop op de website van SeeTickets. Op haar twitter laat Glennis weten dat het tweede concert ook bijna is uitverkocht dus wees er snel bij!

Ben je te laat en is het al uitverkocht? Wij weten een website waar je nog geldige Glennis Tickets kan vinden. Deze tickets worden verkocht door veilige ticketmarktplaatsen die zijn aangesloten bij een erkend keurkmerk. Zo word je in ieder geval niet opgelicht door onbetrouwbare wederverkopers. Succes met het bemachtigen van een ticket!

Laat ons weten hoe het jou gelukt is en of jij erbij bent 23 oktober.

Voor meer informatie kijk je op Glennismusic.nl.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.