The Growlers begin 2020 naar TivoliVredenburg

Geschreven door op 14 augustus 2019 om 12:43
The Growlers - Foto: Steven Pisano (Flickr, CC BY 2.0)

The Growlers komen terug naar Nederland! De Californische band komt in februari 2020 naar Utrecht voor een show in TivoliVredenburg.

The Growlers naar TivoliVredenburg

Goed nieuws voor fans van The Growlers! De Amerikaanse rockers keren in het voorjaar van 2020 terug in Nederland voor een concert in TivoliVredenburg. De band, die stijlen als pop, psychedelica, surfrock en garagerock tot een bijzonder geheel mixt, betreedt het Utrechtse podium op dinsdag 18 februari.

Concertkaarten

Tickets voor de show gaan op donderdag 22 augustus in de verkoop via de website van Ticketmaster. Zijn de kaarten inmiddels uitverkocht? Probeer het dan eens hier.

‘Natural Affair’

De band, opgericht in het Californische Dana Point, draait sinds 2006 mee en bracht in die tijd tot dusver vijf studioalbums uit. De meest recente plaat, het uit 2016 stammende ‘City Club’, moet nog dit jaar een opvolger krijgen. De rockers kondigden onlangs hun nieuwe studioalbum ‘Natural Affair’ aan en deelden alvast de titeltrack van de aankomende release.

 

Bron: TivoliVredenburg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.