The Doors Alive in september 2019 naar Hedon en de Helling

Geschreven door op 3 april 2019 om 11:03
The Doors Alive - Foto: ANSPressSocietyNews (Flickr, CC BY-ND 2.0)

UPDATE woensdag 29-05-2019: er zijn nieuwe tourdata toegevoegd aan de concertreeks van The Doors Alive. Check de website van de formatie voor alle bevestigde data en locaties.
The Doors Alive komt in september voor maar liefst twee concerten naar Nederland! De shows vinden plaats in de Utrechtse Helling en Hedon te Zwolle.

The Doors Alive naar Zwolle en Utrecht

Aan het einde van de zomer staat The Doors Alive tweemaal op een Nederlands podium. Op donderdag 19 september 2019 geeft de The Doors tributeband een concert in de Helling te Utrecht. Drie dagen later, op zondag 22 september 2019, is de Engelse formatie te zien in de Zwolse Hedon. Tijdens deze show zullen onder andere ‘Riders On The Storm’ en ‘Light My Fire’ voorbij komen.

Tickets

Kaarten voor beide concerten zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 6 april om 10:00 uur via Ticketmaster en de websites van de desbetreffende poppodia. Uitverkocht? Kijk hier!


Tributeband

De groep wordt door meerdere critici gezien als de beste The Doors tributeband ter wereld. Naast de muzikale gelijkenissen, lijkt de Britse formatie qua uiterlijk flink op de originele bandleden. Tevens draagt frontman Mike gedichten voor van muzikant Jim Morrison, om het plaatje compleet te maken. Beluister hieronder een van de populairste tracks van The Doors:

 

Bronnen: De Helling, Hedon, Twitter

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.