Melissa Etheridge met ‘The Medicine Show Tour’ naar De Oosterpoort

Geschreven door op 12 december 2019 om 12:35
Melissa Etheridge - Foto via Persbeeld SPOT Groningen

Melissa Etheridge gaat volgend jaar op tournee door Europa! De Amerikaanse singer-songwriter brengt als onderdeel van haar tour tevens een bezoek aan De Oosterpoort te Groningen.

Melissa Etheridge naar De Oosterpoort

Melissa Etheridge komt naar Nederland! Op woensdag 8 juli 2020 staat een van rockmuziek’s grootste vrouwelijke iconen op het podium van De Oosterpoort in Groningen. Aanleiding van de show is een tour ter promotie van het in 2019 uitgebrachte album ‘The Medicine Show’.

Concertkaarten

Tickets zijn vanaf maandag 16 december 2019 om 10:00 uur verkrijgbaar via de website van SPOT Groningen. Uitverkocht? Kijk hier!

Eigen plek

De Amerikaanse artiest was in de tijd van haar doorbraak één van de weinige vrouwelijke rockers in de ‘scene’. Toch wist ze met haar muzikale talent haar geheel eigen plek in te nemen. Ook de plaat ‘Yes, I Am’, waarmee de artiest korte metten maakte over de geruchten rondom haar seksuele voorkeuren, droeg bij aan het innemen van haar eigen plaats. Inmiddels is de rockster met meer dan 15 albums niet meer weg te denken uit de rockwereld.

 

Bron: SPOT Groningen

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.