De Toppers geven gratis single weg: ‘Topper van je eigen leven’

Geschreven door op 23 april 2012 om 14:23
Toppers in Concert - fotocredits: Daniel Kruczynski - (Wikimedia Commons)

Speciaal voor de echte fans: want de drie Toppers komen met een gratis single! Ter ere van de drie concereten die de glamourheren gaan geven is vanaf nu het nummer ‘Topper van je eigen leven’ gratis te downloaden. Wil jij die hebben? Lees dan hier verder!

Dat is zojuist gemeld op de website van de concertreeks van Jeroen van der Boom, Gerard Joling en Rene Froger. Want ook dit jaar zijn de toppers weer van de partij voor een aantal shows!

Want op 17, 18 en 19 mei is ‘Toppers In Concert 2012’ barst het feest weer los, want dan staat de Amsterdam ArenA weer in het teken van het feest van het jaar. 2012 is het jaar voor ‘The Love Boat Edition’ en zal voorzien zijn van gastoptredens van o.a. Glennis Grace en Paul De Leeuw.

Speciaal voor de fans is ‘Topper van je eigen leven’ vrijgegeven als download, met de bedoeling dat de vele duizenden mensen die ernaar toe komen ook dit nummer volledig mee zullen zingen.

Het nummer is gratis te downloaden via deze website, en is na registreren dus gratis op te halen.

Mocht jij nou nog geen kaarten hebben? Geen nood, want er zijn nog enkele kaarten beschikbaar op de website van Ticketpoint. Mocht het nou toch uitverkopen en jij wilt alsnog, zoek dan eens naar Toppers In Concert Tickets, want hiermee vind jij alsnog voldoende kaarten!

Veel plezier alvast bij de concerten!

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.