Nederlandse band Memphis Maniacs dit najaar naar P60 en De Pul Uden

Geschreven door op 4 mei 2018 om 15:51
Memphis Maniacs - By Raoul Kramer [GFDL (http://www.gnu.org/copyleft/fdl.html) or CC BY 3.0 (https://creativecommons.org/licenses/by/3.0)], from Wikimedia Commons

Memphis Maniacs komt naar Amstelveen. De Nederlandse mash-upband staat eind oktober op het podium van de P60 en De Pul. Deze zomer zijn de rockers ook op meerdere Nederlandse festivals te vinden. 

Memphis Maniacs naar P60

Het Nederlandse Memphis Maniacs komt dit najaar naar Purmerend! De mash-upband staat op 27 oktober 2018 op het podium van P60. Een dag ervoor op 26 oktober staan de Nederlanders in De Pul Uden.

Concertkaarten

Tickets voor Memphis Maniacs zijn onder andere verkrijgbaar via de website van Ticketmaster. Kaarten zijn direct verkrijgbaar.

Festivals

Deze zomer zijn de Nederlanders ook te vinden op verschillende festivals. Op 13 juli staat de band op het Zwarte Cross festival.

Clubtour

De band heeft net zijn clubtour achter de rug. De ‘Masters of Mash-up’ stonden van februari tot en met april 2018 in verschillende popzalen door Nederland. Ze stonden onder andere in Paradiso, De Oosterpoort en TivoliVredenburg.

YouTube player

Bron: memphismaniacs.com, Facebook, p60

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Artiesten · Concertaankondigingen · Nieuws