Marco Borsato en André Hazes Jr. openen Buma NL 2017 met gastcollege

Geschreven door op 2 augustus 2017 om 17:44
Marco Borsato en André Hazes Jr (Buma NL Awards) - Foto: Jim Hoogendorp, Persbericht Buma NL

Op 2 oktober staat hét evenement voor de Nederlandstalige muziek weer op het programma in TivoliVredenburg: Buma NL 2017. Marco Borsato en André Hazes Jr. openen het event.

Marco Borsato en André Hazes Jr. openen Buma NL 2017

Op maandag 2 november komt de Nederlandse muziekwereld bij elkaar in TivoliVredenburg. Artiesten, muziekprofessionals en liefhebbers komen samen voor Buma NL 2017, hét event voor de Nederlandstalige muziek. Het conferentieprogramma wordt geopend door niemand minder dan Marco Borsato, die in een uitgebreid vraaggesprek met André Hazes Jr. alle facetten van het artiestenvak de revue zal laten passeren.

De zangers zeggen veel zin te hebben in het gesprek! André Hazes Jr. vertelt: “Voor mij is Marco vandaag de dag nog steeds de grootste artiest in Nederland en ik ben er trots op dat we dit samen gaan doen en onze ervaringen in het vak met het publiek kunnen delen.”

Marco vervolgt: “Bij de uitreiking van de Buma NL Awards vorig jaar, won André in de categorieën Hollandse en Populaire Nederlandstalige muziek maar liefst vier prijzen. Dat zegt wel wat over zijn kwaliteiten en zijn passie voor het vak. Genoeg stof om hem daar eens uitgebreid over te bevragen, dit belooft een leuk en leerzaam gastcollege te worden.”

Buma NL 2017

Het eendaagse evenement is met panels, discussies, masterclasses en showcases het middelpunt van de Nederlandse muziekwereld. De conferentie is niet alleen voor professionals, ook publiek is welkom! Buma NL biedt het publiek een programma van het beste uit de Nederlandstalige muziek.

Wil jij het evenement absoluut niet missen? Bezoek dan snel de website voor tickets!

Bron: Persbericht Buma NL

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.

Laatste berichten van Artiesten Nieuws (toon alles)

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.