Blut? Check deze 5 vette popconcerten van onder de 20 euro!

Geschreven door op 5 oktober 2018 om 17:25
Paaspop, Nielson - Fotocredits: Achim Raschka - Wikimedia (CC BY-SA 3.0)

Geen cent te makken maar toch een concertje pakken? Geen probleem! De redactie heeft een selectie gemaakt van vijf betaalbare popconcerten die sowieso een bezoekje waard zijn.

Vijf popconcerten onder de twintig euro

Concerten zijn supergaaf maar ook peperduur. Wij begrijpen dat! Daarom elke week een lijstje met vijf concerten onder de 20 euro. Deze week: vijf vette popshows voor een klein prijsje:

The Cool Quest in Den Haag, 20 oktober 2018

The Cool Quest staat op zaterdagavond 20 oktober 2018 in de kleine zaal van Paard in Den Haag. De Zwolse band werd bekend met het nummer ‘Shine’ en heeft inmiddels twee albums uitgebracht. Kaarten voor deze show kosten €15,50 en zijn hier verkrijgbaar.

Causes in Utrecht, 25 oktober 2018

Op donderdagavond 25 oktober geeft Causes in De Helling een albumreleaseparty. Tijdens deze speciale avond presenteert de Utrechtse band het nieuwe album ‘Wake Me Up So I Can Dream’. De band werd bekend met de track ‘Teach Me How To Dance With You’. De tickets gaan op zaterdag 22 september om 10:00 uur voor €17 in de verkoop via Ticketmaster.

Nielson in Zwolle, 1 december 2018

Nielson staat op zaterdagavond 1 december in Hedon Zwolle. De popartiest brak in 2012 door met de Nederpophit ‘Beauty And The Brains’. Inmiddels is de zanger bezig om een ‘volwassenere’ sound te creëren met de track ‘Diamant’. Het gelijknamige album komt op 12 oktober 2018 uit.Kaarten voor dit concert kosten €19,50 en zijn verkrijgbaar via de website van Hedon.

Yori in Utrecht, 17 februari 2019

Yori Swart speelt op zondag 17 februari 2019 in Pandora van TivoliVredenburg. De singer-songwriter heeft twee albums uitgebracht met een combinatie van folk, soul en blues. Kaarten voor dit concert kosten €17,50 en zijn beschikbaar via deze link

Diggy Dex in Amsterdam, 6 april 2019

De rapper/singer-songwriter Diggy Dex komt naar de Max in de Melkweg. Diggy Dex is vooral bekend van het nummer ‘Slaap Lekker (Fastastig Toch)’, maar heeft ondertussen al zes albums op zijn naam staan. De artiest staat op 6 april 2019 in de popzaal van Amsterdam. Dit concert kost €19,30, de kaarten zijn hier verkrijgbaar.

YouTube player

 

 

Bronnen: Ticketmaster, Melkweg, TivoliVredenburg, Hedon, Paard, de Helling, Spotify

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.