Machine Head met extra lange show naar Groningen en Tilburg

Geschreven door op 27 september 2017 om 10:45
Machine Head - Foto Stuart Sevastos (Wikimedia Commons)

Yes! Machine Head komt terug naar Nederland! De iconische metalband reist in mei 2018 naar De Oosterpoort in Groningen en het Tilburgse poppodium 013.

Machine Head in mei 2018 naar Nederland

Goed nieuws voor fans van Machine Head! De Amerikaanse metal-grootheden komen in 2018 weer terug naar de Nederlandse poppodia voor twee extra lange shows! Op zondag 6 mei betreedt de legendarische thrashmetalband het podium van De Oosterpoort in Groningen. Een dag later is Tilburg aan de beurt, dan staat de band in poppodium 013.

Concertkaarten

Tickets voor Machine Head gaan op vrijdag 29 september 2017 in de verkoop. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van Ticketmaster.

‘An Evening With:’

Tijdens de speciale, extra lange An Evening with Machine Head’ shows zal de band materiaal uit haar gehele repertoire ten gehore brengen. Sinds de oprichting in 1991 heeft de metalband enkele iconische albums uitgebracht, waaronder het uit 1997 stammende ‘The More Things Change…’ en ‘The Blackening’ (2007).

In januari 2018 brengen Robb Flynn en co. hun nieuwe plaat ‘Catharsis’ uit. Grote kans dat dit album dus uitgebreid aan bod komt bij de shows in Groningen en Tilburg! In februari 2016 stond de band al eerder in 013.

Bron: 013, Oosterpoort

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.