Guus Meeuwis extra concert Groots met zachte G

Geschreven door op 7 december 2011 om 10:45
Guus Meeuwis - Groots met een zachte G - Foto Gerard Bierens - Flickr (CC BY-NC-ND 2.0)

Guus Meeuwis geeft een extra Groots met een zachte G concert. De Brabanders combineert dit met de EK wedstrijden van het Nederlands elftal.

Vanwege de grote vraag naar kaarten heeft Meeuwis besloten om nog een extra concert te geven. Op zondag 17 juni 2012 vindt het extra concert ‘Groots met een zachte G’ plaats in het Philips Stadion in Eindhoven. Tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar bij See Tickets.

Omdat Guus een groot voetballiefhebber is combineert hij zijn extra concert met de EK-wedstrijd Nederland tegen Portugal. Dit deed hij al eerder met WK en EK wedstrijden in 2006, 2008 en 2010.En toeval of niet, toen won het Nederlandse elftal. Guus hoopt dus dat zijn ‘Groots’-concerten geluk brengen. Bovendien vindt hij het geweldig om met alle fans samen het Oranje feest te vieren.

Zijn de ‘Groots met een zachte G’ concerten uitverkocht? Geen reden tot paniek. Er zijn namelijk nog  Kaarten verkrijgbaar bij veilige ticketmarktplaatsen. Een goede optie als je het concert niet wil missen!

Guus Meeuwis over Groots met een Zachte G 2011

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.