Body Count feat. Ice-T in zomer ook naar Melkweg en Doornroosje

Geschreven door op 10 januari 2018 om 10:30
Body Count feat. Ice-T (cropped) - Foto Andreas Lawen, Fotandi (Wikimedia, CC BY-SA 3.0)

Body Count feat. Ice-T komt naar Nederland! De iconische metalband rond frontman Ice-T betreedt aankomende zomer het podium van de Melkweg en Doornroosje.

Body Count feat. Ice-T naar Melkweg

Goed nieuws voor fans van Bodycount feat. Ice-T! De Amerikaanse rapmetalband komt aankomende zomer ook voor een tweetal clubshows naar Nederland! Eerder werd al bekend dat de iconische rockers op 1 juni naar het Goffertpark trekken voor een show tijdens FortaRock 2018. Fans die liever niet naar een festival gaan kunnen nu dus ook terecht in de Melkweg (maandag 4 juni), of in Doornroosje (woensdag 13 juni).

Concertkaarten

Tickets voor de shows van de band zijn onder andere verkrijgbaar via de website van Ticketmaster.

‘Bloodlust’

Body Count werd in 1990 opgericht en wordt wereldwijd gezien als de pioniers van het rapmetal-genre, samen met bands als onder meer Rage Against The Machine. De band rond rapper Ice-T, die al sinds de jaren tachtig een grote carrière in de hiphop-wereld had opgebouwd, bracht in 1992 haar zelfgetitelde debuutalbum uit. In maart 2017 verscheen het zesde album van de rockers: ‘Bloodlust’.

 

Bron: Melkweg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.