De Staat volgend jaar voor concert naar de Heineken Music Hall

Geschreven door op 29 maart 2016 om 10:52

De Nijmeegse band De Staat komt voor een concert naar de Heineken Music Hall! Het duurt echter nog wel even: het concert is pas volgend jaar.

De Staat naar HMH

Goed nieuws voor fans van De Staat! De Nijmeegse band geeft volgend jaar een concert in de Heineken Music Hall. Dit liet frontman en zanger Torre Florim gisterenavond weten tijdens de 3FM Awards, vlak nadat de band een award in ontvangst had genomen voor Beste Album. Het concert vindt plaats op 18 februari 2017 om 20:00 uur ’s avonds.

kaarten voor het concert zijn onder andere verkrijgbaar via Ticketmaster.

Toe aan het grotere werk

De Staat is inmiddels duidelijk klaar voor het grotere werk. Zanger Torre Florim laat het volgende weten:

“We hebben een heel goed jaar met ons nieuwe album, O, en de HMH-show is wat mij betreft de kers op de taart. Een mogelijkheid om een groots gebaar te maken op onze manier. Een nieuwe speeltuin om in te spelen. Dit is iets wat we nog niet eerder hebben kunnen doen, dat alleen is al een goede reden om het nu wel te doen, vind ik. De tijd is rijp om weer eens wat grenzen te verleggen. Daar heb ik echt zin in.”

 

Bron: HMH

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.