Paul Merton’s Impro Chums in 2019 naar De Meervaart Amsterdam

Geschreven door op 2 juli 2019 om 11:10
Paul Merton - Foto: James Cridland - Wikimedia Commons ?(CC BY 2.0)

Paul Merton komt in september 2019 naar Nederland! De comedian en zijn Impro Chums geven een improvisatievoorstelling in Theater de Meervaart te Amsterdam.

Paul Merton’s Impro Chums naar De Meervaart

Op zondag 29 september 2019 brengt cabaretier Paul Merton zijn improvisatie-comedyshow naar een Nederlands podium! Op deze dag staan de Britse comedian en zijn Impro Chums op het podium van Theater de Meervaart in Amsterdam. Merton neemt onder anderen improvisatietalent Richard Vranch en actrice en schrijfster Suki Webster mee op tour. Het publiek kan een unieke voorstelling verwachten van de komiek en zijn gasten.

Theatertickets

Kaarten zijn te verkrijgen vanaf vrijdag 5 juli 2019 om 11:00 uur. De kaartverkoop verloopt via Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk dan eens hier.

Paul Merton

Paul Martin, beter bekend onder zijn artiestennaam Paul Merton, is een Britse komiek en schrijver. De cabaretier is vooral bekend van zijn rol als teamcaptain in het BBC-programma ‘Have I Got News For You’. Daarnaast scoort Merton in het Verenigd Koninkrijk met zijn show ‘Whose Line Is It Anyway?’ op Channel 4. Naast zijn tv-carrière is de humorist ook regelmatig in theaters te vinden. In 2003 werd de comedian door The Observer uitgeroepen tot één van de beste acts in de Britse comedy-scene. Dit mede vanwege zijn stijl, die gekenmerkt wordt door het met een stalen gezicht beschrijven van extreem onwaarschijnlijke gebeurtenissen.

 

Bronnen: MOJO, Theater de Meervaart, Twitter, The Observer

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Pien Jansen, Redacteur bij artiestennieuws.nl. Heeft een voorliefde voor het alternatieve genre en de jaren '80
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.