Sunday Sun voor concerten naar Utrecht en Groningen

Geschreven door op 12 augustus 2016 om 10:23

We kunnen allemaal wat zonnigheid gebruiken in deze tijd. Geen nood, want Sunday Sun komt dit brengen komende oktober, in Utrecht en Groningen!

Sunday Sun concert

Beeld dit in: mooi weer, boottochten en barbecues. Heerlijk toch? Deze zomer mag dan wel een illlusie zijn, maar de Utrechts/Amsterdamse band Sunday Sun komt hier verandering in brengen! Op zaterdag 1 oktober brengen ze de zon naar Molen de Ster in Utrecht, en op vrijdag 7 oktober naar De Bovenkamer van Groningen.

Sunday Sun kaarten

Tickets voor de optredens zijn onder andere te koop via Ticketmaster. De kaartverkoop is reeds gestart.

Zomer in oktober

De vrolijke indiepoppers doen wat de meeste weermannen deze dagen niet kunnen: mooi weer voorspellen. Met een snufje Beatles, een stukje Beach Boys, een mespuntje Bruno Mars en een scheutje Tame Impala brengen ze de zomer naar de hoogste versnelling.

Hun tweede album Live Out Loud verscheen kort geleden, en deze laten ze horen op bijzondere locaties in Nederland, door middel van een intieme akoestische tour. De zomer begint dit jaar pas echt in oktober!

YouTube player

Bron: TivoliVredenburg en De Oosterpoort

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.