Jett Rebel heeft tweede album ook al klaar

Geschreven door op 30 oktober 2014 om 14:19
Jett Rebel - Fotograaf: Oscar Anjewierden - Bron: Flickr (CC BY-ND 2.0)

Morgen verschijnt Jett Rebel’s debuutalbim Hits voor Kids, maar naar eigen zeggen heeft hij zijn tweede album al klaar. Dat meldt de Telegraaf.

Jelte Tuinstra, zoals de 23-jarige muzikant eigenlijk heet, vertelt in een interview in De Telegraaf dat dit jaar zijn beste levensjaar tot zover is.

“De volgende plaat is ook alweer bijna klaar”, aldus Jett Rebel. “Ik merk dat ik daardoor veel minder wakker lig in de afgelopen periode. Simpelweg omdat alles op schema verloopt.” Een titel voor de follow-up van zijn morgen te verschijnen debuutalbum Hits for Kids is er nog niet, maar als Jett Rebel’s carrière in dezelfde stroomversnelling blijft, zal het zeker niet zijn laatste zijn.

Op 23 november vertoont de Jett Rebel zijn documentaire Who The Fuck is Jett Rebel in de Melkweg, gevolgd door een live-optreden. Tickets voor deze show en zijn concert in de Heineken Music Hall op 21 februari zijn hier verkrijgbaar.

Jett Rebel - Fotograaf: Oscar Anjewierden - Bron: Flickr

Jett Rebel – Fotograaf: Oscar Anjewierden – Bron: Flickr

Jett Rebel

Jett Rebel, die normaal door het leven gaat als Jelte Tuinstra, werd op 24 januari 1991 geboren in Den Haag. Zijn eerste ‘wapenfeit’ als muzikant was zijn deelname aan het Junior Songfestival met zijn band The Edge. Na zijn middelbare school studeerde hij aan het conservatorium, met piano en gitaar als disciplines. In 2012 begon Jelte Tuinstra voor het eerste muziek te maken onder alter ego Jett Rebel.

In maart 2014 werd Jett Rebel genomineerd voor 3FM Awards en een Edison. Een maand later wis hij de 3FM Serious Talent Award binnen te sleten, gevolgd door de 3FM Award voor Beste Nieuwkomer. Morgen (31 oktober 2014) verschijnt zijn debuutalbum Hits for Kidsbegeleid door een nieuwe single en video.

Beluister hieronder zijn doorbreek-single, Louise.

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Ruben Meijer

Ruben Meijer, Webredacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Jett Rebel Nieuws · Nieuws