Flogging Molly in januari 2019 naar Nederland

Geschreven door op 22 oktober 2018 om 15:39
Bospop, Flogging Molly - Author: Derzsi Elekes Andor (Wikimedia Commons, CC BY-SA 4.0)

Flogging Molly komt volgend jaar naar Nederland! In januari 2019 staat de punkband uit Los Angeles in het Klokgebouw te Eindhoven.

Flogging Molly in Eindhoven

Flogging Molly geeft op woensdagavond 16 januari 2019 een show in het Klokgebouw te Eindhoven. De muziekgroep combineert punkrock met Ierse folkmuziek. De show in Nederland maakt deel uit van een Europese tour. Deze gaat in december 2018 van start in Londen. De tournee van de Amerikaanse band staat in het teken van het nieuwste album  Life is Good’ uit 2017.

Concertkaarten

Kaarten voor het concert gaan op vrijdag 27 oktober 2018 om 10:00 uur in de verkoop. Tickets zijn verkrijgbaar via Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

Drunken Lullabies

Het is niet de eerste keer dat Flogging Molly naar Nederland komt. In augustus 2018 speelden de muzikanten in Poppodium 013 te Tilburg. Ook gaf de groep shows op festivals als Pinkpop, Lowlands en Zwarte Cross. De Amerikaanse band is vooral bekend van de hits ‘Drunken Lullabies’ en ‘Devils Dance Floor’.

Beluister hier het nieuwste album, ‘Life is Good’:

 

Bronnen: Mojo, Bol.com, floggingmolly.com, festivalinfo

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.