Payable On Death (P.O.D.) en Alien Ant Farm in 2019 naar o.a. Metropool

Geschreven door op 26 juni 2019 om 14:21
Sonny Sandoval (P.O.D.) - Foto: Emcee Grady - Wikimedia Commons ?(CC BY 2.0)

Payable On Death, oftewel P.O.D., en Alien Ant Farm gaan samen op tour! In het najaar van 2019 reizen de twee bands naar Enschede en Alkmaar voor twee Nederlandse optredens.

P.O.D. en Alien Ant Farm naar Metropool

Liefhebbers van rock en metal opgelet! Op vrijdag 22 en zaterdag 23 november 2019 treden de bands Payable On Death en Alien Ant Farm op in Nederland. Tijdens deze shows brengen de twee Amerikaanse formaties hun grootste hits naar Podium Victorie te Alkmaar en, een dag later, de Hertog Jan Zaal van poppodium Metropool in Enschede. Het publiek kan in één avond zowel tracks als ‘Youth of the Nation’ en ‘Boom’, als de populaire cover van ‘Smooth Criminal’ verwachten. Het is overigens niet de eerste keer dat de twee groepen samen rondreizen. Zo stonden de muzikanten in februari 2019 nog in de Amsterdamse Melkweg.

Concertkaarten

De ticketverkoop is reeds van start gegaan. Kaarten zijn te verkrijgen via Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk dan eens hier.

P.O.D.

Payable On Death, vaak simpelweg P.O.D. genoemd, is een Amerikaanse nu-metalband. De formatie staat bekend om een combinatie van metal en rap, die gekenmerkt wordt door positieve teksten. De unieke sound werd in de zeroes al snel opgepakt door luisteraars wereldwijd. Zo haalden nummers als ‘Youth of the Nation’ en ‘Alive’ de Top 40 en verkocht de groep meer dan twaalf miljoen platen wereldwijd. Bekijk hieronder de video van het populaire nummer ‘Youth of the Nation’:

Alien Ant Farm

De rockband werd in 1996 opgericht in het Amerikaanse Riverside en debuteerde drie jaar later met het album ‘Greatest Hits’. Opvallend genoeg is de grootste hit van de mannen niet te vinden op deze plaat. Deze komt uit in 2001, wanneer de groep een cover van Michael Jackson’s nummer ‘Smooth Criminal’ uitbrengt. De Amerikanen hebben in totaal vijf studioalbums op hun naam staan, waaronder Always and Forever’ uit 2015.

Beluister de grootste hit van de rockers hier:

 

Bronnen: Metropool, Twitter, YouTube, Top 40

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Pien Jansen, Redacteur bij artiestennieuws.nl. Heeft een voorliefde voor het alternatieve genre en de jaren '80
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.