Lowlands Festival 2018 maakt wetenschapsprogramma bekend

Geschreven door op 21 juni 2018 om 12:10
Ticketmaster, Lowlands - Foto Lowlove.nl (rechtenvrij, zie: http://www.lowlove.nl/2014/dagverslag/lowlands-2014-in-beeld/)

Het wetenschapsprogramma van Lowlands 2018 is bekend! De organisatie van het festival onthulde vanochtend welke science-activiteiten er allemaal op het evenement gaan plaatsvinden. 

Wetenschapsprogramma Lowlands 2018 onthuld

Wie denkt dat alleen muziekliefhebbers aan hun trekken komen op Lowlands zit ernaast. Naast een fantastische muzikale line-up, heeft het festival ook een comedyprogramma, wordt er gefilosofeerd met The School of Life Amsterdam en kun je getuige zijn en deel uitmaken van gave wetenschapsexperimenten. Welke experimenten dat allemaal zijn, dat maakte de organisatie achter het meerdaagse evenement vanochtend bekend.

Experimenten

Op het festival kun je als bezoeker onder andere hints spelen met een robot, kijken of je een echte oermens bent als het op voeding aankomt en meten wetenschappers hoe grenzeloos je met alcohol op kunt lallen en meer. Naast tien onderzoeken is er ook de talkshow ‘Tegenlicht Talks‘ en kun je dagelijks meedoen aan ‘De Nationale Wetenschapsquiz‘. Ontdek de volledige line-up van het wetenschapsprogramma op de site van Lowlands.


A Campingflight to..

A Campingflight to Lowlands Paradise duurt van vrijdag 17 tot en met zondag 19 augustus en vindt plaats op het evenemententerrein van Walibi in Biddinghuizen. Op 16 augustus kunnen festivalbezoekers al een plekje op de camping zoeken. Op maandag 20 augustus moet iedereen het terrein weer verlaten hebben. Het driedaagse evenement is volledig uitverkocht.

Bron: Lowlands, Twitter 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Festivals · Lowlands Nieuws · Nieuws