Simply Red kondigt extra concert in Ziggo Dome aan

Geschreven door op 26 november 2014 om 15:30
Simply Red - Foto: Payayita - Bron: Flickr (CC BY-SA 2.0)

Simply Red heeft een extra concert in Nederland aangekondigd. Naast de originele show op 20 november 2015 staat de Britse band een dag later ook in de Ziggo Dome.

Wegens grote populariteit onder de fans besloot Simply Red om een concert toe te voegen aan hun verschijning in Nederland. En dat is niet zo gek, want Simply Red’s concerten staan in teken van hun 30-jarige jubileum. In 2010 trad de band voor het laatste op, toen in de Gelredome. Vlak daarna hield de band op te bestaan, maar nu zijn ze speciaal voor het jubileum weer bij elkaar. En er is geen enkele Simply Red-fan die een dergelijke jubileumconcert aan zich voorbij zou willen laten gaan.

Simply Red Mick Hucknall

Voorverkoop Simply Red’s extra concert in Ziggo Dome

De kaartverkoop van het extra concert van 21 november 2015 in de Ziggo Dome start op zaterdag 28 november om 10.00Wil je zeker zijn van kaarten voor het concert of kan je niet wachten tot de kaartverkoop? Dan kan je je kaarten hier alvast vooruit reserveren.

Simply Red

Leadzanger Mick Hucknall is het toonbeeld van de Britse band Simply Red, die doorbrak met hun debuutsingle Money’s Too Tight (To Mention). Debuutalbum Picture Book kwam in Nederland op nummer 1 in de hitlijsten. Simply Red verkocht wereldwijd meer dan 60 miljoen albums. De bekendste singles zijn If You Don’t Know Me By Now en Holding Back The Years. 

YouTube player
YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Ruben Meijer

Ruben Meijer, Webredacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Concertaankondigingen · Nieuws · Simply Red Nieuws