Bijzonder beeldmateriaal van Nirvana uit 1988 opgedoken

Geschreven door op 10 juli 2017 om 13:36
Nirvana in 1988 (YouTube)

Er is bijzonder beeldmateriaal van Nirvana opgedoken! Op de beelden is te zien hoe de band in 1988 een video aan het opnemen is in een lege elektronicazaak.

Oude beelden Nirvana opgedoken

Er zijn bijzondere oude beelden opgedoken van Nirvana! Het zeldzame beeldmateriaal verscheen op 4 juli op YouTube. In de video is te zien hoe de band, destijds nog Ted Ed Fred genaamd, een videoclip aan het opnemen is in een lege elektronicazaak.

Playback

Uit de beschrijving van de video blijkt dat het beeldmateriaal op 24 januari 1988 is opgenomen. Destijds bestond de band uit zanger/gitarist Kurt Cobain, bassist Krist Novoselic en drummer Dale Grover. Dave Grohl, inmiddels frontman van de Foo Fighters, was nog geen onderdeel van de band. Hij voegde zich in 1990 bij de rockers.

In de video is te zien hoe de band aan het playbacken is voor de camera. Een dag eerder had Nirvana haar eerste studiodemo opgenomen. In de lege elektronicazaak was de grungeband bezig met het opnemen van videoclips voor de demo.

Delen van de clip-opname circuleren al jaren over het internet, maar de opname is nu voor het eerst in zijn geheel op internet geplaatst.

Bekijk de bijzondere beelden:

Bron: YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws · Nirvana Nieuws · Videos