Gospeltrio The Como Mamas voor twee optredens naar Nederland

Geschreven door op 16 mei 2018 om 12:33
The Como Mamas 2019 - Credits: Persbericht Oosterpoort (zie mail)

Gospeltrio The Como Mamas komt naar Nederland! De drie Amerikaanse zangeressen geven begin volgend jaar twee optredens in ons kikkerlandje.  

The Como Mamas naar TivoliVredenburg

Ben jij fan van gospel? Dan moet je de dames van The Como Mamas zeker live gaan zien. En dat kan volgend jaar! De Amerikaanse gospelzangeressen geven in januari 2019 namelijk twee concerten in Nederland. De Mamas staan op vrijdag 11 januari 2019 in TivoliVredenburg. Twee dagen later, op 13 januari, staan de drie imposante dames in de Lutherse Kerk.

De dames worden bijgestaan door The Glorifiers Band. De Daptone huismuzikanten Homer Steinweiss, Thomas Brenneck, Bosco Mann en Jimmy Hill geven de vocalen The Como Mamas daarmee een stevige muzikale injectie.

Concertkaarten

Tickets voor The Como Mamas zijn onder andere verkrijgbaar via de website van Ticketmaster. Kaarten voor de optredens gaan vanaf vrijdag 18 mei 2018 in de verkoop.

Gospel uit het diepe zuiden

Het gospeltrio The Como Mamas is afkomstig uit het plaatsje Como in Panola County, Mississippi. De plek waar de dames al sinds hun kindertijd samen zingen in de lokale kerk. Nog niet zo lang geleden zijn ze bij toeval ontdekt door de Amerikaanse documentairemaker Michael Reilly, die in het diepe zuiden was om een film te maken over lokale muzikanten.

Krachtige stemmen

The Como Mamas gebruiken slechts drie instrumenten: de rauwe, krachtige stem van Esther Mae Smith, het diepe en rustgevende stemgeluid van Angela Taylor en de pit en energie in de stem van Della Daniels. Afzonderlijk van elkaar hebben de dames al een dijk van een stem. Maar wanneer hun stemmen in a capella samenkomen ontstaat er iets fenomenaals. Hun samenzang is ongerept, authentiek en wordt perfect gebracht. Rauwe gospel, recht uit het hart.

YouTube player

Bron: Persbericht De Oosterpoort, TivoliVredenburg 

 

 

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.