Zwarte Cross 2012 breidt danceprogramma uit met o.a. Nobody Beats The Drum

Geschreven door op 26 april 2012 om 16:48
Zwarte Cross 2018 - foto: Ciell (Wikimedia Commons)

De organisatie van het Zwarte Cross Festival presenteert vandaag een uitbreiding op het danceprogramma! Want naast al eerder Don Diablo te bevestigen van zijn komst, zijn nu ook Boemklatsch, Modestep en Nobody Beats The Drum bevestigd van hun komst naar het festival op 20 en 21 juli in de achterhoek!

Dit maakte de organisatie rondom het festival in juli bekend via de website.
Hiermee begint het van oorsprong motorcrossfestival een steeds gevulder programma te krijgen, en zo ziet het er uit dat er voor iedereen wat wils is.

Eerder al maakte de organisatie namelijk al bekend dat o.a. The Asteroid Galaxy Tour, Kaiser Chiefs, Di-Rect en Normaal zullen optreden bij de feesten en partijen in het Gelderse Lichtenvoorde. Dit natuurlijk naast de grote motor- en tractorshows.

De kaartverkoop voor Zwarte Cross is inmiddels ook al gestart via de website van het festival, er zijn zowel campingkaarten als dagkaarten beschikbaar.
Is het nou uitverkocht en jij wilt alsnog? Zoek dan eens naar Zwarte Cross Tickets voor officiële kaarten via deze ticketvergelijker.

Nobody Beats The Drum – Grindin’

http://www.zwartecross.nl/

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Concertaankondigingen · Nieuws