Amerikaanse rockband The Melvins in oktober naar Paradiso Noord

Geschreven door op 11 juli 2017 om 11:03
Buzz Osborne (The Melvins) - Foto Peter Lfred Hess (Wikimedia)

De Amerikaanse rockers van The Melvins komen naar Nederland! Op maandag 30 oktober staat de band in het Amsterdamse Paradiso Noord.

The Melvins naar Paradiso Noord

De Amerikaanse band The Melvins komt naar Nederland! Op maandag 30 oktober betreden de rockers het podium van Paradiso Noord in Amsterdam. Tickets voor de show zijn vanaf woensdag 12 juli verkrijgbaar.

Concertkaarten

Tickets voor de show zijn verkrijgbaar via de website van Ticketmaster. Zijn de kaarten uitverkocht? Probeer het dan eens hier.

‘A Walk with Live and Death’

De band gaat al sinds 1983 mee en hoewel de rockers lastig in een hokje te stoppen zijn, worden ze wereldwijd gezien als een van de uitvinders van sludge, grunge en doommetal. Zanger Buzz Osborne is het enige overgebleven originele bandlid, de rest van de band bestaat uit drummer Dale Crover en bassist Steven McDonald.

In de 34 jaar dat de band bestaat heeft het maar liefst 25 albums uitgebracht! De laatste plaat van de rockers stamt uit juli 2017 en heet ‘A Walk with Live and Death’.

Bron: Paradiso

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.